Zoeken naar privé sauna amsterdam spa west

Sauna Aquarius.
Sauna Aquarius is al meer dan 40 jaar de privé sauna van Brabant. Sauna Aquarius is een privé sauna speciaal bedoeld voor u. Dit wil zeggen dat u bij Sauna Aquarius geniet van de faciliteiten in gezelschap van iemand die u zelf meebrengt.
spa amsterdam
Privé Sauna De Meerkes.
Een dagje heerlijk ontspannen? In alle vrijheid genieten van uw eigen sauna? Bij Privé Sauna Wellness De Meerkes ontbreekt het u werkelijk aan niets om een dag of dagdeel te relaxen. Van sauna tot jacuzzi en van stoombad tot verwarmd zwembad.
sauna actie
Sauna het Kuurhuys Home Sauna het Kuurhuys.
Wij hebben het geluk om dit voor anderen te kunnen realiseren en doen dit dan ook met liefde. Er zijn diverse redenen waarom je een sauna privé zou willen huren. Misschien wil je wel eens met een besloten groep naar de sauna, vindt je het een te grote stap om naar een openbare sauna te gaan, of je wilt graag met je partner het rijk voor jullie alleen?
prive
Fort Resort Beemster, unieke Spa Wellness, hotel restaurants.
Reserveren wellness Wellness arrangementen Spa Behandelingen Spa Wellness tarieven Openingstijden Vergaderingen, feesten bruiloften Reseveren Poterne restaurant CADEAUBON Hotel. Een warm bad van gastvrijheid. Eén van de meest luxe maar duurzaamste wellness resorts van Nederland, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, op slechts 20 minuten van Amsterdam.
Spa 1001 Spa in Osdorp, Amsterdam Treatwell.
You get the whole spa to yourself, it consists of a jacuzzi, foot baths, sauna, steam room and showers. We opted for the deluxe package with high tea, decorations gowns etc included. The high tea was really nice, good selection of small bites and cakes and a good choice of teas. My only doubt is whether this extra package is worth the value of the extra money paid, but we had a positive experience overall, so will overlook it! All in all, a very positive experience, would recommend. 9 maanden geleden. Ik vond het geweldig alles was naar wens Er komt zeker een 2de keer Geweldige leuke plek als je met je partner priveplekje zoekt ben je op het juiste adres. 10 maanden geleden. 10 maanden geleden. Vandaag ben ik geweest naar Spa 1001 samen met mijn echtgenoot. We hebben echt genoten en hebben ontspannen de spa verlaten. De service is top! We stonden in de file en kwamen daarom helaas niet op tijd. Toch hebben ze ons een half uur erbij gegeven. Zeker voor herhaling vatbaar. één jaar geleden. Meer en Vaart 4. Spa 1001 is een wellnesscomplex aan Meer en Vaart in Osdorp, Amsterdam.
UNIEKE PRIVÉ SPA EN HAMAM OPENT Lebo.
Amsterdam, 10 februari 2017. Op dinsdag 14 februari opent de gloednieuwe Spa Hamam Du Sahara haar deuren in de Chris Lebeaustraat 1 in de Westelijke Ringzone van Amsterdam. Du Sahara combineert het beste uit verschillende badculturen; van een authentieke Arabische droge en natte Hammam en een Scandinavische opgietsauna tot een Amerikaanse Jacuzzi, een kinderbad speciaal voor jonge gezinnen en de unieke wellness-sensatie van een belevingsdouche. De sauna is relatief kleinschalig van opzet en kan door groepen tot 25 mensen privé worden gehuurd.
Thermen1001 Sauna Lounge in Rotterdam.
Beleef je uit. De meest exclusieve privé sauna. Na een bezoek aan de sauna voelt iedereen zich herboren, maar na een bezoek aan Thermen 1001 voelt u zich al helemaal herboren omdat u namelijk het gevoel van totale luxe ervaart.
Beauty en wellness I amsterdam.
Een no-nonsense sauna met een rijke geschiedenis aan de Da Costakade in Amsterdam. 1094 RL AMSTERDAM. In een oud badhuis in Amsterdam Oost zit de knusse spa Wellness 1926. 1016 AZ AMSTERDAM. Een doeltreffende manier om symptomen van stress te voorkomen en verminderen is te leren om zich te ontspannen.
Royal Oasis Privé Wellness, Sauna.
Onze spa biedt u de volgende faciliteiten aan; sauna, jacuzzi, stoomcabine, sunshower en lounge-area. Royal Oasis: Royaal genieten in uw eigen spa. MAAK EEN AFSPRAAK. Royal Oasis biedt u een oase van rust en ontspanning. Onze wellness is van diverse gemakken voorzien, om u een aangenaam verblijf te garanderen. Dit alles gebeurt in een sfeer van privacy en geborgenheid. Bij Royal Oasis is privé ook echt privé.
Spa Sport Hotel Zuiver.

Contacteer ons