Meer resultaten voor sauna amsterdam oost

City Spa Amsterdam hét adres voor huidverzorging en huidverbetering.
De filosofie van CitySpa is dat het niet alleen gaat om schoonheid maar ook om wellness; je goed voelen met alle verzorging die daarbij hoort. What you do, the way you think, makes you beautiful. Ceintuurbaan 201 1074 CV Amsterdam T 020 664 41 54 M 06 419 324 64 E info@cityspa.nl Realisatie website: SEO lab Amsterdam.
yoga amsterdam oost
Hamam Het Oosten Hamam Ontspannen Massage Beautysalon Sauna Hamam Het Oosten.
Geweldig dat je nu ook buiten kunt genieten in de sauna en jacuzzi. In 1 woord, geweldig! Ben 28 augustus met m'n' twee schoondochters naar Hamam het Oosten geweest. We hebben er enorm van genoten: gastvrij. Ben 28 augustus met m'n' twee schoondochters naar Hamam het Oosten geweest.
sauna actie
Sauna, Spa Wellness resort De Zwaluwhoeve. Welkom bij Zwaluwhoeve Zwaluwhoeve Hierden.
Toe aan een dag complete ontspanning? Dan bent u bij sauna en wellnessresort de Zwaluwhoeve aan het juiste adres! Zowel in de gemoderniseerde maar authentieke boerderij als in de ruime kuurtuin vindt u talloze sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten waar u heerlijk in kunt ontspannen.
metalen plankdragers
Sportschool Amsterdam Wibautstraat SportCity.
Welkom bij SportCity Amsterdam Wibautstraat; een zeer ruime en goed uitgeruste health en fitnessclub waar u in een ongedwongen sfeer kunt werken aan uw gezondere leefstijl. Met een diversiteit aan faciliteiten, deskundige en gemotiveerde instructeurs, een breed aanbod aan groepslessen, sauna, stoombad, zonnebank en nog veel meer is er voor ieder wat wils!
Slotenmaker
Naar de sauna Wellness 1926 Groupon.
Premium Partners Diensten Eten Drinken Webwinkels Alle deals. Theater, Shows Muziek Familie Attracties Musea Beurzen Alle deals. Last Minute Kerstkado's' Culinaire kado's' Kado's' voor Haar Kado's' voor Hem Geef een trip. Lokaal Beauty spa Spa Sauna. Sauna-entree voor 2 of 3 personen bij Wellness 1926. Wellness 1926 Amsterdam.
Skin Spa Store Een nieuwe generatie schoonheidssalon in Amsterdam Oost.
Wij willen graag samen doelen ontwikkelen; of het nu om je huid, ontharing of ontspanning gaat, wij gaan voor de beste adviezen met de mooiste producten van dit moment. Verrassend in de Indische buurt in Amsterdam oost is deze oase van rust.
25 voor twee maanden onbeperkt fitness inclusief saunagebruik bij Mirror Centre in Amsterdam-Oost! waarde 50 / NuDeal.
1093 JX Amsterdam. Twee maanden fitness en gratis saunagebruik. Mirror Centre in Amsterdam-Oost. Pal naast het Muiderpoort station. Groeien in gezondheid en balans. Alle spieren komen aan de beurt. Ook mogelijk voor drie maanden fitness en gratis saunagebruik alleen sporten tussen 12.00u en 18.00u. Voucher geldig t/m: 22 mei 2012. Reserveren: Ja, telefonisch o.v.v. Aantal vouchers p.p: Onbeperkt. Niet geldig i.c.m. Hou uzelf een spiegel voor en fitness u fit bij Mirror Centre. Zoek de grenzen op van uw lichamelijke vermogens en neem als beloning een weldadige sauna!
Sauna Deco Spa Wellness.
Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten. Onze sauna is een van de oudste in Amsterdam en zeker een van de meeste bijzondere saunas door het unieke interieur. Midden in het centrum vind je een oase van rust.
Beoordelingen Sportfondsenbad Amsterdam-Oost.
Je zwemt er erg prettig want voor elk zwemniveau is er een baan en dat wordt aangegeven met bordjes. Ik zal het bad dan ook aanbevelen bij vrienden en kennissen. Totaal oordeel 10. Jasper uit: Amsterdam. Ervaring met: Recreatief zwemmen.
Oosters badhuis voor vrouwen Hammam Amsterdam oosters badhuis, vrouwen, Amsterdam, hammam, ontspanning, uitrusten, baden, ontmoetingsruimte, massage, badhuis Amsterdam, sauna.,
Er zijn twee ruimtes om uit te rusten en om het lichaam even bij te laten komen van het baden in water van verschillende temperaturen. Ontmoeten, eten en behandelingen. In de oosters ingerichte ontmoetingsruimte kan men ook iets drinken en hapjes eten.

Contacteer ons