Op zoek naar hammam sauna amsterdam?

Welkom bij Hammam Amsterdam Hammam Amsterdam hammam, Amsterdam, badhuis, hammam Amsterdam, beauty, vrouwen, sofia beautysalon, schrobbebehandeling, modderbehandeling, massage.
Welkom bij Hammam Amsterdam. Vanwege vakantie zijn wij 9 augustus 2017 tot en met 18 augustus 2017 gesloten. Onspanning, rust, beauty en lekker eten zijn trefwoorden die het best Hammam Amsterdam en Sofia Beautysalon omschrijven. Reserveer op tijd, zodat we u niet hoeven teleur te stellen.
touch screen pc
Hammam Shifa Hammam te Amsterdam.
De hammam is ook een ontmoetingsplaats. Met name voor vrouwen is een Hammam een uitgelezen plaats om elkaar te treffen in een intieme en veilige omgeving. Binnen de Hammam is het gebruikelijk dat vrouwen die elkaar kennen, elkaar helpen met de verzorging van het lichaam.
blokker
Hammam Amsterdam: Online reserveren Spa Sport Hotel ZUIVER.
Tijdens het Hamam scrubritueel worden alle dode huidcellen grondig verwijderd, dit heeft zowel een lichamelijk als ook geestelijk een ontspannende en reinigende werking. Deze hammamruimte is exclusief voor gereserveerde hammam behandelingen, boek hier. 93 % van de klanten beveelt ons aan. 8 saunas, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer! Reserveer online en betaal op locatie! Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam! Bekijk het arrangement. Bekijk onze tips. Bekijk onze hotel arrangementen. We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin. Hellen, via The Feedback Company. Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door! Hogeling via The Feedback Company. Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.
template
Hammam online reserveren Zuiver.
In de hammam baad je volgens Oosterse tradities, gericht op ultieme reinheid. In de warme omgeving van een stoomcabine bereid je je langzaam voor op dit bijzondere badritueel, welke begint met een grondige scrub behandeling en inzeping met Turkse olijfzeep.
Bijlmer Hammam.
Mohammed Al Masri. De Bijlmer Hammam ligt in de voormalige Bijlmerbajes officiële naam Penitentiaire Inrichting Amsterdam Over-Amstel aan de H.J.E Wenckebachweg 48, 1096 AN Amsterdam. De hammam is onderdeel van het Tijdelijk Museum en Lola Lik. Meer informatie over de Bijlmer Hammam mail naar info@bijlmerhammam.nl.
Wellness 1926 De leukste badkamer van Nederland midden in AmsterdamWellness 1926 Amsterdam Oost De leukste badkamer van Nederland.
Leuk voor thuisgebruik! Een heerlijke sauna in Amsterdam in een prachtige Mediterrane sfeer. Vriendelijke en kundige medewerkers. Boek je sauna-entree snel en eenvoudig via Treatwell. Terug naar boven. HAMMAM-ARRANGEMENT MET SAUNA voor 1 persoon. Een overheerlijke Hammam relax behandeling, die in het teken staat van warmte, water, reiniging en ontspanning.
Spa Hamam Du Sahara Dé wellness-sensatie van Amsterdam.
Welkom bij Du Sahara onze moderne Spa en Hamam in de Westelijke Ringzone van Amsterdam. U kunt hier met een gezelschap tot 25 personen geheel privé ontspannen en genieten in oosterse sfeer. Een bezoek aan Du Sahara is pure verwennerij. Onze sauna combineert oosterse gastvrijheid, met het beste uit verschillende badculturen.
Oosters badhuis voor vrouwen Hammam Amsterdam oosters badhuis, vrouwen, Amsterdam, hammam, ontspanning, uitrusten, baden, ontmoetingsruimte, massage, badhuis Amsterdam, sauna.,
Hammam betekent badhuis. Van oudsher is hammam een plek waar men kan ontspannen, ontmoeten en waar men zichzelf of elkaar kan wassen. De deur staat open voor vrouwen van alle nationaliteiten en culturen. Het badgedeelte kent verschillende ruimtes met oplopende temperaturen.
De 10 beste wellness centra en spa's' in Amsterdam.
10 van 79 Spa en wellness in Amsterdam. An Chi Massage Spa Amsterdam. 11 van 79 Spa en wellness in Amsterdam. 12 van 79 Spa en wellness in Amsterdam. Nieuwezijds Gay Sauna. 13 van 79 Spa en wellness in Amsterdam.

Contacteer ons