Meer resultaten voor sauna herengracht amsterdam

sauna - keyboard_arrow_down Trainingen/Cursus Aanbod.
Wij geven verschillende wimperextensions trainingen cursus wimperextensions. Zo is er voor beginners de cursus One by One wimperextensions en voor gevorderen de Russian Volume 2D-6D training. Wij staan voor kwaliteit, proffessionele begeleiding en intensieve begeleiding ook na de cursus wimperextensions.
Tarieven Sauna Deco.
U kunt alles pinnen behalve de massages. Spa Deco is een familie sauna maar kinderen moeten begeleid worden door een volwassene. Uit hygiënisch oogpunt is badkleding niet toegestaan. Douchen is verplicht alvorens de baden, saunas, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken.
ontkleuren
Sauna Deco Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Sauna Deco Beoordelingen, Amsterdam. Wat te doen in Amsterdam. 1 van 95 Spa en wellness in Amsterdam. Spa's' Spa en wellness. Herengracht 115 Grachtengordel: West, 1015 BE Amsterdam, Nederland. 31 20 623 8215. Alle fotos 13.
goedkope boomstamtafel
Deco Sauna BV Openingstijden Deco Sauna BV Herengracht.
Deco Sauna BV. Openingstijden Deco Sauna BV Herengracht 115 in Amsterdam. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Herengracht in Amsterdam. Neem vandaag contact op.
fotolijst
Home Welkom bij Koan Float Amsterdam.
VOOR ELK GEWENST BEDRAG. BESTEL EEN GIFTCARD. FLOAT MASSAGE CENTRE. Herengracht 321, Amsterdam. Open daily between 0930: 2300.: 31 20 555 0 333 info@koanfloat.nl. Koan Float is part of the Ambassade Group. Copyright Koan Float Amsterdam Site design by GNT.
nilfisk
Badhuis en sauna Da Costa.
Welkom bij Badhuis en Sauna Da Costa, de hotste spot van Amsterdam West! Opgericht in 1903 en momenteel het enige badhuis van héél Nederland dat nog echt als sociaal badhuis in gebruik is: een plek waar stadsgenoten zonder eigen douche/bad, gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.
Sauna Deco Spa in Herengracht, Amsterdam Treatwell.
Op een unieke locatie van zeshonderd vierkante meter aan de Herengracht in de Amsterdamse grachtengordel kun je genieten in een sfeervolle omgeving. Zodra je binnenkomt waan je je direct in de wereld van de Parijse allure uit de twintiger jaren. Sauna Deco staat voor pure ontspanning met een vleugje Parijse chic. Hier ervaar je het ultieme saunagevoel. Neem een verkwikkend voeten of dompelbad, droom weg op een ligbed of relax in de lounge. Spa en wellness gaan hier hand in hand. Spas in de buurt. AWAY Spa W Hotel Amsterdam 04, km afstand.
Informatie Sauna Deco.
Al meer dan dertig jaar is Sauna Deco een begrip in Amsterdam. Een prachtig ingerichte sauna, geheel in art-decostijl. Een deel van het interieur uit het warenhuis Au bon Marché te Parijs, gebouwd in 1920, vond een onverwachte bestemming als saunainterieur. Maar Sauna Deco heeft meer te bieden dan een mooi interieur. Glas-in-lood, lambriseringen, vergulde decoraties, gezandstraald glas en kunstig bewerkte traphekken. Eens sierde dit uitbundige art deco-interieur het beroemde, Parijse warenhuis Au Bon Marché, dat stamt uit 1920. Ruim vijftig jaar later besloot de directie tot een grondige renovatie, waarbij zij de oorspronkelijke inrichting zonder omhaal wilde verwijderen. Bijna was al dit moois op de schroothoop beland, maar bij toeval werd van de sloopplannen gehoord. Direct reisde men af naar de Rue des Sèvres en na onderhandelingen met een verbaasde directie vanwaar die belangstelling? mochten de ornamenten stukje bij beetje worden weggehaald. Alle onderdelen werden genummerd en waar nodig werden tekeningen gemaakt. Een zorgvuldig en secuur werkje. Het grootste deel van de pracht en praal vindt sinds 1979 een waardig onderkomen bij Sauna Deco aan de Herengracht 115, een door Berlage in 1890 ontworpen kantoorpand.
Sauna Deco Spa Wellness.
Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten. Onze sauna is een van de oudste in Amsterdam en zeker een van de meeste bijzondere saunas door het unieke interieur. Midden in het centrum vind je een oase van rust.
Sauna Deco Amsterdam Sauna-Review.nl.
Sauna Deco is centraal gelegen op de Herengracht, midden in het centrum van Amsterdam. De sauna staat bekend om zijn unieke interieur, dat afkomstig is uit Le Bon Marchí, een Parijsäó warenhuis uit de jaren twintig. Grote gebogen glas-in-lood ramen verzorgen een bijzonder decor rondom de centrale zitruimte en het dompelbad.

Contacteer ons