Op zoek naar turkse sauna amsterdam?

Hammam Shifa Hammam te Amsterdam.
Onze hammam staat bekend om zijn gezellige en ontspannen sfeer, het reinigen van lichaam en geest. Dat bevindt zich in traditionele sferen van aangename waterdampen en exotische geuren. Het ritueel bestaat uit het lichaam weldadig wassen, grondig scrubben en lekker masseren.
rdw
Badhuis en sauna Da Costa.
Welkom bij Badhuis en Sauna Da Costa, de hotste spot van Amsterdam West! Opgericht in 1903 en momenteel het enige badhuis van héél Nederland dat nog echt als sociaal badhuis in gebruik is: een plek waar stadsgenoten zonder eigen douche/bad, gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.
loodgieter amsterdam
Thermen1001 Sauna Lounge in Rotterdam.
Na een bezoek aan de sauna voelt iedereen zich herboren, maar na een bezoek aan Thermen 1001 voelt u zich al helemaal herboren omdat u namelijk het gevoel van totale luxe ervaart. Bij ons bent u welkom in een sfeervolle omgeving na een drukke dag.
Bureau
Hamam Argana Home.
Het stoombad is in vrijwel alle culturen over de gehele wereld te vinden: de stoomtent van de indianen, de Finse sauna, het Turkse stoombad en zelfs het stoombadje dat u gebruikt om uw luchtwegen weer vrij te krijgen bij een heftige verkoudheid.
Slotenmaker
Sauna in zwembad Sportfondsenbad Oost in Amsterdam Alle info over dit zwembad en zwemmen.
Sauna in zwembad Sportfondsenbad Oost Amsterdam. Sauna in zwembad Sportfondsenbad Oost in Amsterdam. De saunaruimte per ongeluk gevonden tijdens de renovatie van 1987! Tijdens de renovatie van het Sportfondsenbad Oost wisten de manager en hoofd technischedienst het niet zeker, maar er was een vermoeden dat er een verborgen ruimte onder het recreatiebad bestond.
Sauna van Egmond.
Sauna Sportfondsenbad Amsterdam-Oost.
Het zweten wordt als reinigend ervaren. Daarom wordt het bezoeken van een sauna ook wel als saunabad aangeduid in de zin van persoonlijke verzorging. Ook mentaal wordt zon hete luchtbad door regelmatige saunabezoekers als reinigend, ontspannend, ervaren. Sportfondsenbad Amsterdam Oost heeft 2 Finse saunas waar u gebruik van kunt maken, let op een handdoek is verplicht. Turks stoombad met sterrenhemel Even heerlijk stoom afblazen! Het Turks stoombad is een warme ruimte waar de temperatuur op ongeveer 45 graden ligt en de luchtvochtigheid maar liefst 100% bedraagt. Het Turkse stoombad is ideaal om uw huid te reinigen.
Wellness Prive Purmerend.
Sauna Verhuur Prive. Wellness vrijgezellen arrangement. Wellness vrijgezellen deluxe arrangement. Wil je met mij trouwen arrangement. After work Wellness Priveacute arrangement. Wellness tiener party arrangement. TURKSE HAMMAM SPECIAAL. Ervaar bij WELLNESS PRIVÉ PURMEREND deze nieuwe vernieuwde, TURKSE HAMMAM SPECIAAL, verpakt in een voordelig arrangement.,
Sauna Amstelland.
Goed voor de anti-stress, maar ook voor een mooie huid. Eucalyptus sauna, Finse buiten cabine, Dinarium sauna, Infrarood cabine, Turks stoombad, binnen whirlpool, buiten whirlpool, voetenbad, dompelbad, warme en koude douches, zonnebanken en een binnen en buitenzwembad. In onze ruime tuin, met veel ligbedden, kunt u het hele jaar terecht.
Sauna La Femme Hammam en Sauna.
Huisregels Sauna La Femme. Wat leuk dat u mijn website bezoekt! Nog liever zou ik u nu meteen willen ontvangen met een warme kop verse muntthee, wat lekkers en een gezellig gesprekje. Tenzij u graag direct de sauna induikt, want dat mag natuurlijk ook.

Contacteer ons