Op zoek naar beste sauna amsterdam?

Sauna Deco Spa Wellness.
Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten. Onze sauna is een van de oudste in Amsterdam en zeker een van de meeste bijzondere saunas door het unieke interieur. Midden in het centrum vind je een oase van rust.
Bureaustoel
Sauna Zuiver.
Spa Sport Hotel Spa: reserveer online je entree Sauna. Disclaimer Privacy Policy. Spa Sport Hotel ZUIVER. Sauna's' bij Zuiver. Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan de sauna is. Het spel van extreme hitte en buitengewone kou verhoogt je weerstand.,
banner
Fort Resort Beemster, unieke Spa Wellness, hotel restaurants.
Een warm bad van gastvrijheid. Eén van de meest luxe maar duurzaamste wellness resorts van Nederland, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Achter de historische muren: een unieke spa wellness, met bijzondere saunas en baden.
grafsteen prijzen
De beste city spa's' van Nederland.
De beste city spa's' van Nederland. Blader door de gallery voor de beste city spa's' volgens JAN. Sense Lifestyle Amsterdam De beste city spa's' van Nederland. Sense Lifestyle Amsterdam. Mijn favoriete city spa in Amsterdam, vooral vanwege de geweldige manicures.
Rijschool Utrecht
Nieuwezijds Gay Sauna Amsterdam.
A stylish and cruisy sauna in the centre of Amsterdam. Open 365 days per year Nieuwezijds offers a fully licensed bar with lounge, whirlpool, Turkish bath, Finnish sauna, private cabins, light meals, masseurs, smoker's' lounge and ample relaxing and cruising space.
Sauna NZ Amsterdam, sauna.
Voor de rest is het namelijk erg goed en kom er graag! Dan is het wat mij betreft helemaal de beste sauna van NL. herman cuper over a year ago. ik was er woensdag heb mij weer goed vermaakt een aanrader. Bum Bill B. over a year ago. This is my personal, subjective assessment, based on a Sunday afternoon visit. The cruising area is annoyingly dark in places. The atmosphere is so-so and there is little action going on, as a result of which. There are lots of frustrated-looking guys pacing about. There were quite a few very old men, not always pleasant to look at. For some reason there is hand soap instead of shower gel in the dispensers at the showers. There is a spacious smoking room. Condoms and lube are freely available and always within reach. I met a super hot guy my own age and fucked him hard in a sling. So, ultimately worth a visit. Just dont get your hopes up for too much in the way of sexy times. More reviews on Sauna NZ 165 Write a review. Is the information about Sauna NZ here correct? Contributions and updates by.: More in Amsterdam.
Spa Hamam Du Sahara Dé wellness-sensatie van Amsterdam.
Welkom bij Du Sahara onze moderne Spa en Hamam in de Westelijke Ringzone van Amsterdam. U kunt hier met een gezelschap tot 25 personen geheel privé ontspannen en genieten in oosterse sfeer. Een bezoek aan Du Sahara is pure verwennerij. Onze sauna combineert oosterse gastvrijheid, met het beste uit verschillende badculturen.
Badhuis en sauna Da Costa.
Welkom bij Badhuis en Sauna Da Costa, de hotste spot van Amsterdam West! Opgericht in 1903 en momenteel het enige badhuis van héél Nederland dat nog echt als sociaal badhuis in gebruik is: een plek waar stadsgenoten zonder eigen douche/bad, gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.
Sauna van Egmond Haarlem Sauna van Egmond.
Vanaf het eerste belletje voor het reserveren tot het verlaten van de sauna was alles super. Niet TE groot, héérlijk eten, beste massage ever, vriendelijk spontaan personeel. Mooie sauna met genoeg faciliteiten, lekker knus aangekleed en hygiënisch. Wij komen uit eindhoven maar gaan zeker nog een keer terug naar Haarlem voor deze Sauna!
De Ultieme Spa Guide.
Nederland heeft misschien niet de spa-cultuur van Amerika, Frankrijk en Duitsland, maar we zijn aan een inhaalslag bezig. Het afgelopen jaar opende een aantal adressen in Amsterdam met uitgebreide spa menu's' voor een gerevitaliseerd lichaam en een ontspannen geest. Maar wat zijn de beste behandelingen, waar krijg je ze en wat is de juiste spa-etiquette? Experts van Nederlands nieuwe topspa's' onthullen hun geheimen van facial tot full body massage. Wat trek je aan, maar vooral, wat trek je uit voor een bezoek aan de spa? De dress code verschilt nogal per spa, dus is het verstandig om van tevoren te informeren naar de gewenste kleding. Bij Spa Zuiver is het alleen op dinsdag toegestaan om in badkleding de spa te bezoeken. Op overige dagen niet; dan kan je een handdoek omslaan of een badjas aantrekken, vertelt Maarten Bode. In de Akasha Spa van het Conservatorium Hotel is badkleding in de gehele spa verplicht, ook in de sauna en hamam.

Contacteer ons