Resultaten voor fitness sauna amsterdam

Sportschool Amsterdam Looiersgracht Fit For Free Vanaf 1195, pm.
Zo kun je al sporten bij 9 sportscholen in Amsterdam en is er altijd wel een in de buurt. Stel zelf je abonnement samen met onze voordelige abonnementen: fitness al vanaf 1195, per maand. Er is professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen. Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer je wilt. Een ruim aanbod aan live groepslessen met een instructeur die je enthousiast maakt. Een functionele trainingsruimte. Gebruiksvriendelijke cardioapparatuur, met TV. Een groot assortiment aan krachtapparatuur. Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. En een droge en infrarood sauna.
fitness amsterdam
Home Fitness365. Home Fitness365.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! DÉ SPORTSCHOOL VAN AMSTERDAM, ALPHEN AAN DEN RIJN TER AAR. Ben jij op zoek naar de perfecte sportschool in Amsterdam, Alphen aan den Rijn of Ter Aar? Dan ben je bij Fitness365 aan het juiste adres.
Fitness
The Crunch Fitness Healthclub Amsterdam Noord.
The Crunch is more than just a gym! Verwen jezelf met een massage, een zonnebank, lekker relaxen op het dakterras, een bezoek aan de Finse sauna of het Turkse stoombad. Onze kinderopvang is zeven ochtenden per week geopend! Heb je sportmedische begeleiding nodig? Ons Crunch Care Team bestaat uit.: The Crunch is aangesloten bij IAmFit, een samenwerking tussen premium gyms in Amsterdam. The Crunch Fitness Health Club.
personal trainer amsterdam
shape all in.
professionele fitness faciliteiten, lessen. een volwaardige shake lijn. fysiotherapie, zwangerschaps training, afslanken. balans door sport of workshops. sauna en stoomcabine, zonnebank. vanaf 5525, per maand. vanaf 4675, per maand. vanaf 2975, per maand. vanaf 7900, per maand. Opzeggen is niet nodig! SHAPE ALL IN. Shape all in centre. Van Hallstraat 617. 1051 HE Amsterdam.
wasmachine
Basic-Fit Sportschool Amsterdam Sloterparkbad.
Fitness in Amsterdam. Fitness in Den Haag. Fitness in Rotterdam. Fitness in Groningen. Fitness in Eindhoven. 14 dagen herroepingsrecht. Blijf op de hoogte van Basic-Fit. instagram 2017 Basic-Fit. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 0800: uur tot 1800: uur bereikbaar via 0900 2274 2348 gebruikelijke belkosten.
Fresh Fitness Amsterdam Sport gratis tot 1 februari 2018!
Wat dacht je van een bootcamp op de ADAM Lookout, een early morning yoga sessie op het dak van The Beer Garden, of een stuk hardlopen langs alle hotspots van Amsterdam? Wat wil jij? Bekijk hier alle lessen. Wat voor sporter ben jij? Doe de test! 26-11-2017 Boks Events 31-01-2018 Snow Trip. Copyright 2017 Fresh Fitness.
FemmeGym de sportschool voor vrouwen in amsterdam west.
Wij zijn gevestigd in Amsterdam west perfect bereikbaar voor iedereen uit de Baarsjes, Bos en lommer en oud west. Wij onderscheiden ons door een flinke dosis persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen met professionele docentes. Van spinning tot step en van bootcamp, tot zumba; we bieden alles! Daarnaast hebben wij instructrices die fitnessbegeleiding geven en adviseren over eventuele blessures of bijvoorbeeld sporten in combinatie met zwangerschap. Wij doen uitgebreide health checks en helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema en zorgen dat je geactiveerd en gemotiveerd blijft! Meer lezen over FemmeGym. Of nu meer zien over FemmeGym. Boek je fitness health check nu via onze app!
The Family Gym, Amsterdam, Fitness, Cardio, Spinning, Aerobics.
Fitness Zuidas-De sportschool van Amsterdam Zuidas Buitenveldert.
Fitness Zuidas is een sportschool in Amsterdam Buitenveldert in de buurt van het Gelderlandplein en op loopafstand van de Zuidas. Wij onderscheiden ons door naast fitness ook veel verschillende groepslessen aan te bieden, zoals boksen/kickboksen, yoga, pilates, spinning, bodypump en nog veel meer.
Sauna Amsterdam Squash City Amsterdam.
Sauna in Amsterdam. Sportschool Squash City biedt meer dan alléén fitness in Amsterdam. Het beschikt ook over een prachtige relaxruimte bestaande uit een Finse en infrarood sauna. Hier mag je gratis gebruik van maken als je lid bent bij Squash City.

Contacteer ons