Op zoek naar sauna puur amsterdam?

Spa Sport Hotel Zuiver.
Spa Sport Hotel ZUIVER in Amsterdam sauna wellness yoga massage fitness tennis squash personal training én hotel aan het Amsterdamse Bos.
seo page rank checker
spa zuiver spa sereen sauna puur amsterdam.
Wellness 1926 De leukste badkamer van NederlandWellness 1926 Amsterdam Oost De leukste badkamer van Nederland. Naast het onbeperkt gebruik van ons koude dompelbad de Finse sauna Turkse stoomruimte en een bezoek aan ons restaurant bieden wij nog vele behandelingen aan. Zo voorziet deze sauna en spa in Amsterdam aan al uw behoeften. Een overheerlijke Hammam relax behandeling welke in het teken staat van warmte water reiniging en ontspanning. Hierbij word je ingesmeerd met een heerlijke olijfzeep en vervolgens begint het scrubritueel met een kiassa. Deze verwijdert alle dode huidcellen en bezorgt je een zijdezachte huid.
touch screen pc
Sauna Wellness Badkledingdagen SpaPuur.
Belangrijke overwegingen en mogelijke bezwaren. Dagje sauna in badkleding. Gaat u liever in badkleding onze saunas baden en andere wellness faciliteiten in? Spapuur heeft iedere 1 e en 3 e dinsdag en de 1 e zondag van de maand badkledingdag. Op deze dagen kunt u van al onze wellnessfaciliteiten genieten in uw zwemkleding. SpaPuur heeft geen gescheiden kleedruimtes. In de restaurants de loungeruimtes de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas over de badkleding verplicht. Mocht u zelf geen badjas hebben dan kunt u deze ook bij ons huren. Bekijk hier onze acties.
mok bedrukken
Sauna Spa Sport Hotel ZUIVER Kortingsbon Spa Sport Hotel ZUIVER.
Er is op het ogenblik geen zoutscrub daar wordt nog over nagedacht. Maar ze luisteren goed naar klachten en/of suggesties dus dat zal wel goed komen. Voor ons een heerlijke sauna in Amsterdam. Zuiverder kan het haast niet Gereviewed door Andre de Jong op 13-10-2015. De opgietingen door saunameester Michel zijn fantastisch goed opgebouwd met duidelijke uitleg nazorg en goede muziekkeuzes. Het zoute water in het mooie zwembad wat van binnen naar buiten loopt is een verademing. Vind enkel het restaurant ietwat aan de prijzige kant maar dat vind ik algemeen in Nederland dat men zich met eten en drinken buiten de deur uit de markt prijst.
Spa Zuiver Sauna Amsterdam Korting aanbiedingen en reviews Sauna Gespot.
Hotel Vesting Bourtange met dagje Fontana Resport. Spa Sport Hotel ZUIVER. c SaunaGespot Disclaimer en Huisregels Privacy en Cookies Contact Adverteren Nieuwsbrief Inloggen.
Spa Zuiver.
Spa Sport Hotel ZUIVER.
Sauna Zuiver.
Spa Sport Hotel Spa Sauna. Spa Sport Hotel ZUIVER.
Spa Sport Hotel Zuiver Korting en Aanbiedingen.
Meer dan 500 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en België. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Alle kortingen per sauna op een rij. Overzicht van overnachtingsmogelijkheden per sauna. Tot 70% sauna korting.

Contacteer ons