Resultaten voor sauna rond amsterdam

De 10 beste wellness centra en spa's' in Amsterdam.
10 van 81 Spa en wellness in Amsterdam. An Chi Massage Spa Amsterdam. 11 van 81 Spa en wellness in Amsterdam. 12 van 81 Spa en wellness in Amsterdam. Nieuwezijds Gay Sauna. 13 van 81 Spa en wellness in Amsterdam.
roll up banner
Sauna's' van Zuiver Amsterdam: Bekijk de impressie Spa Sport Hotel ZUIVER.
Het effect van een saunabezoek na het sporten. Sauna en stress. 93 % van de klanten beveelt ons aan. 8 saunas, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer! Reserveer online en betaal op locatie! Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!
tanden bleken
Sauna aanbieding in Amsterdam: Nu tot 70% besparen op sauna's' in Amsterdam GROUPON.nl.
Voor deze kortingsbon voor een dagje Amsterdam in de sauna geldt: op is op! Vergeet niet de website van Groupon in de gaten te houden om te kijken voor een kortingsbon om uw dag compleet te maken met bijvoorbeeld een overnachting of nog een extra dag wellness met een kortingsbon achter deze dag Sauna in Amsterdam aan!
jura koffiemachine
Thermen La Mer Day Spa Luxe Sauna en Wellness in Almere.
Ervaar een luxe massage in onze Day Spa. Thermen La Mer biedt u vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt.
airbnb inc
Sauna Amsterdam Sento.
In onze sauna in Amsterdam Centrum vindt je een rustpunt voor lichaam en geest. De sauna vergroot je weerstand en bevordert jouw algemene gezondheidstoestand. Bij Sento kun je ook terecht voor een losse Sauna dagkaart als je geen Sento Member bent.
prive sauna
Sauna de Waterakkers.
Speciale prijs 3995, Vanaf 10.30 uur ontvangst met koffie of thee en een verrassing Gebruik van sauna thermen tot 23.00 uur Hot stone, rug, schouder en nek massage Rond 13.00 uur soep, een gezonde salade en Ciabatta met kruidenboter Zonnebank Kruidenbad met een keuze uit 4etherische oliën Rond 17.00 uur een glas verse jus d'orange' Dit arrangement is geldig tot 31 mei 2016 Op zondag is dit arrangement helaas niet mogelijk.
Badhuis en sauna Da Costa.
Welkom bij Badhuis en Sauna Da Costa, de hotste spot van Amsterdam West! Opgericht in 1903 en momenteel het enige badhuis van héél Nederland dat nog echt als sociaal badhuis in gebruik is: een plek waar stadsgenoten zonder eigen douche/bad, gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.
Wellness Centre De Thermen.
In het saunagedeelte ervaart u de luxe die hoort bij wellness, even wegdromen in eén van onze warm water baden of saunacabines. Om u sauna dag compleet te maken bieden wij diverse behandelingen aan. Meer informatie hierover vind u hieronder en in het menu onder het kopje behandelingen.
Wellness 1926 De leukste badkamer van Nederland midden in AmsterdamWellness 1926 Amsterdam Oost De leukste badkamer van Nederland.
OVER WELLNESS 1926. Midden in de levendige binnenstad van Amsterdam bevindt zich achter de Gerardus Majellakerk een leuke en knusse stads-spa voor totale ontspanning. In 1926 werd het pand gebouwd als kleuterschool en in de jaren negentig openden de deuren zich opnieuw; ditmaal als een sauna.
The Wellness Garden Amsterdam WestCord Fashion Hotel.
Wellness, fitness, beauty en zwembad in Amsterdam. December special Relax. 9100, 5550, Toevoegen aan reservering. 3200, 4500, Selecteer optie. 1350, 3735, Selecteer optie. Ervaar The Wellness Garden. Zorg goed voor je lichaam. Kom helemaal tot rust bij The Wellness Garden.

Contacteer ons